- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- הדין האמריקאי
- דיני תעופה
- מטבעות דיגיטליים
- אשרות עבודה
- דין סין (China Law)
- דיני עבודה
- תביעות ביטוח ונזקי רכוש
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- חוקתי ומנהלי
- גישור ובוררויות
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- תמ"א 38
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- אזרחות זרה ודרכון זר
- ירושות וצוואות
- נוטריון
גיטלין נ' אנוש אבטחה ואחזקה בע"מ ואח'
|
ת"א בית משפט השלום ראשון לציון |
2054-05
21.3.2010 |
|
בפני : יחזקאל קינר |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
: ולדימיר גיטלין |
: 1. אנוש אבטחה ואחזקה בע"מ – עיכוב הליכים 2. מיכאל לוין 3. וסצ'לב קו ס יאנובסקי 4. המגן חברה לביטוח בע"מ – תביעה נדחתה |
| החלטה | |
החלטה
1.לאחר ששמעתי את דברי הנתבע 3 אשר הודיע כי איננו מקבל את הצעת בית המשפט גם לאחר שהוא מבין את הכרוך בכך, אין מנוס אלא להמשיך ולקבוע מועדים לשמיעת הראיות בתיק זה.
2.הנתבע 2 עשה דין לעצמו ולא התייצב לדיון היום.
נטען שהמעביד לא שחרר אותו אבל כאשר בית המשפט קובע כי עליו להתייצב לדיון, עליו לקיים את הוראת בית המשפט.
משלא התייצב לדיון נבצר מבית המשפט לשוחח עם שני הנתבעים גם יחד ולא מסייעת לבית המשפט העובדה שהנתבע 2 נכח בדיון הקודם.
לכן אני מחייב את הנתבע 2 לשלם הוצאות בסך 2,000 ₪ לטובת אוצר המדינה.
המועד לתשלום יהיה תוך 60 יום.
3.לא נותר לבית המשפט אלא רק להביע את פליאתו על כך שההצעה לא התקבלה ע"י הנתבעים. אמנם, תמיד קיים סיכוי כי ייקבע שאין אחריות כלשהי המוטלת על הנתבעים, אבל ברור שאם ייקבע כי לנתבעים אחריות – סכומי הפיצוי בהם יחוייבו יהיו גבוהים הרבה יותר מאלה שהוצעו ע"י בית המשפט.
לא רק זאת אלא שגם ניהול ההליך כרוך בהוצאות לא מעטות.
4.מבחינת העדויות שיישמעו בתיק זה עדי התובע הם אותם עדים שפרטיהם נרשמו בפרוטוקול הדיון מיום 20.5.09 (עמ' 24).
אזכיר את נושא העד אמיר נוי, שאם יש בקשה לזמנו וניתן בכלל לזמנו, אזי יש להגיש בקשה מתאימה ע"י ב"כ התובע תוך 45 יום מהיום.
5.מבחינת עדי הנתבעים יש לציין כי הנתבעת 4 יצאה מהתמונה בתיק זה שכן התביעה נגדה נדחתה בהסכמה.
גם לנתבעת זו היו עדים ועתה מבקש ב"כ הנתבעים 2 ו-3 לזמנם ובקשתו זו נעתרת בכפוף לכך שעבור כל עד "רגיל" יופקדו בבית המשפט סך של 300 ₪ ואילו עבור האקטואר שב"כ התובע מבקש לזמנו, יופקד בקופת בית המשפט סך של 1,000 ₪ ובתוספת מע"מ.
כמו כן ידאג ב"כ הנתבעים להזמין את כל המסמכים הדרושים לו באמצעות בית המשפט ובקשה שתוגש תוך 30 יום ויעקוב אחר קבלת המסמכים הנ"ל.
גם בקשה פורמאלית לזימון העדים הנ"ל תוגש תוך 60 יום מהיום בצירוף ההפקדה בסכומים הנדרשים.
אחזור שוב על ההחלטה שניתנה שאין צורך בזימונו של ד"ר עמית רגב לצורך המצאת מסמכים רפואיים שבחזקת מכבי.
מכבי היא אחד העדים שזומנו כאשר ניתנה אפשרות להגיש מסמכים חלף הזימון. מדובר במסמכים המתארים את מצבו הרפואי של הנתבע 2 במועד סמוך יחסית לפני האירוע נשוא התביעה כאשר נטען שבמצב דברים זה לא יכול היה הנתבע 2 להשתתף בתקיפת התובע כפי שנטען ע"י התובע.
6.כמו כן יצויין כי בדיון הוברר כי איש מהצדדים לא מבקש לחקור את המומחים מטעם בית המשפט ובדיון קודם הסכימו הצדדים גם לכך שנכותו הרפואית של הצמיתה של התובע בתחום אף אוזן גרון הינה 10% לפי קביעת המל"ל וגם הוסכם שלא יוזמנו מומחים מטעם הצדדים כך שבתיק זה לא יהיו חקירות מומחים רפואיים.
אם ב"כ הנתבעים מבקש לחזור בו מהסכמה זו ידאג להגיש בקשה מתאימה תוך 7 ימים כאשר אציין שנטיית בית המשפט הינה שלא להעתר לבקשות הבאות לשנות הסדר דיוני מוסכם בין הצדדים.
7.אני קובע את התיק ליום 17.11.10 שעה 08:30 לכל היום לשמיעת כל ראיות התובע וליום 15.12.10 שעה 8:30 לכל היום לשמיעת כל ראיות הנתבעים.
התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|
